ผู้เชี่ยวชาญต่างประเทศ

+ รายชื่อผู้เชี่ยวชาญชาวต่างประเทศ
   Professor Dr. Andrei Igorevich Volodin
   Probability Theory; Statistical Inference; Algebra; Discrete Mathematics; Number Theory
   -
See More . . .    |      Copy Details Link to Clipboard
   Professor Dr. Dankmar Bohning
   Mixture Models and their Applications; Capture-Recapture; Modelling in the Life Science; Meta-Analysis
   -
   Asst. ProfessorDhananjay Gopal
   Professor Dr. Guido Knapp
   Meta-Analysis; Adaptive Clinical Trials; Mixed Linear Models
   Professor Dr. Ian McKeague
   -
   Professor Dr. John J. Borkowski
   Response Surface Methodology; Experimental Design; Sampling
   Professor Dr. Martínez-Moreno
   -
   Professor Dr. Sujit Kuma Ghosh
   Bayesian Inference; Biostatistical applications; Environmental applications
   Professor Dr. Syed Ejaz Ahmed
   Statistical Inference; Multivariate Analysis; Sampling Theory; Experimental Design
   -
   Professor Dr. Timothy E. O’Brien
   Biostatistics; Statistical Inference; Predictive Analytics; Statistics Simulation Using R
   Professor Tonghui Wang
   Professor Dr. Yeol Je Cho